Ciresel.ro

COS (0)
Nu aveti produse in cos

0

Contacteaza-ne: 0760-237916
0354-100077

Despre noi

SC CIREȘEL BUSINESS SRL a fost înființată in anul 2012 in comuna Șoimuș satul Boholt. Activitatea principala este fabricarea de jocuri si jucării din lemn. Prin activitatea derulata se doreste oferirea unei game diversificate si personalizate de jocuri si jucării din lemn care se adresează copiilor cu vârste de peste trei ani. Materiile prime folosite in procesul de fabricație – lemn, adezivi, lacuri, uleiuri si pigmenți pentru colorare  – sunt naturale, nepericuloase, ceea ce face ca jocurile si jucăriile produse se corespunda cerințelor europene privind siguranța. Producem jocuri si jucării din lemn care pot fii utilizate atât în interiorul locuințelor cat si in exterior (curte), ca de exemplu – căsuțe păpuși, garaje de mașinuțe, căluți si balansoare, mobilier pentru păpuși, cuburi, seturi educative (cuburi colorate, numerotate sau cu litere), diverse mașinuțe, seturi pentru joaca cu nisip, etc.

Societatea dorește sa își diversifice activitatea dezvoltând si o latura a activității meșteșugărești, prin dezvoltarea conceptului de fabricare a jucăriilor din lemn si anume, sa creeze jucării si jocuri din lemn lucrate manual, personalizate, unicat. Articolele create de meșteșugari inspirate din tradițiile populare, in special jucării si jocuri din lemn (marionete, jocuri educative, jucării), sunt o atracție pentru copii.

Acest nou concept de producție presupune proiectarea si confecționarea individuala a fiecărui obiect, conform specificațiilor clienților. Jucăriile si jocurile de lemn sunt executate, pictate si colorate manual, ceea ce presupune utilizarea, in procesul de producție, a sculelor si echipamentelor de mana electrice sau mecanice