Ciresel.ro

COS (0)
Nu aveti produse in cos

0

Contacteaza-ne: 0760-237916
0354-100077

Livrare si plata

LIVRAREA COMENZILOR

Procesare Comenzi

 • Comenzile se pot plasa online NON-STOP.
 • Procesarea lor se va face in functie de programul de lucru (L-V: 09-18).
 • Livrarea produselor se va face:

Prin Curierat in zilele lucratoare, dupa cum urmeaza:

   • Comenzile confirmate pana in ora 14, se livreaza in 24 - 48 ore (in functie de destinatie).
   • Comenzile confirmate dupa ora 14, se livreaza in 48 - 72 ore (in functie de destinatie).

Nota informativa cu privire la termenul de livrare:  In perioadele aglomerate (de ex. Black Friday, Sarbatorile Pascale, Craciunul) si/sau datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, pot exista intarzieri in livrarea produselor.

Prin posta in zilele lucratoare in maxim 10 zile de la plasarea comenzii

Urmarire Comenzi. Stadii de Livrare.  

Informarea cu privire la stadiul comenzilor se face prin email la adresa indicata pe formularul de comanda. 
Comenzile valide plasate si inregistrate, comporta urmatoarele stadii de informare:

 • Detalii Comanda. Comanda a fost inregistrata si se afla in curs de procesare.
 • Comanda Confirmata. Comanda este confirmata de catre noi, urmand sa fie livrata.
 • Colet in Tranzit. Comanda este preluata de catre Curier si se afla in drum spre dumneavoastra. Emailul va contine un link catre AWB (nr. de urmarire a comenzii).
 • Comanda Livrata. Comanda a fost receptionata de catre dumneavoastra.

Nota informativa cu privire la disponibilitatea de livrare: In cazul putin probabil, cand comanda dumneavoastra nu poate fi onorata in acel moment, veti primi un email informativ cu titlul Comanda anulata si detalii cu privire la un nou termen potential de livrare.

Cost Livrare

 • Costul livrarii este in valoare de 20 RON pentru comenzile pana in 500 RON*.
 • Pentru comenzile mai mari de 500 RON, livrarea este Gratuita, exceptie facand coletele livrate in strainatate.

Destinatia de Livrare

 • Toate comenzile se livreaza la Adresa de Livrare indicata in formularul de comanda.
 • Livrarea produselor se face atat pe teritoriul Romaniei cat si in strainatate. Costul livrarii in strainatate difera in functie de produsul ales.
 • Aveti posibiliatea si de a ridica produsele direct de la sediul social Jud Hunedoara, Comuna Soimus, sat Boholt, nr 7A.

PLATA COMENZILOR

Plata cu numerar in sistem ramburs

 • Plata in sistem ramburs se face cu numerar, in lei, integral, la livrarea produselor.
 • Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

 

Plata online folosind cardul

S.C. CIREȘEL BUSINESS S.R.L. vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.mobilpay.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. Pentru mai multe detalii privind plata online accesati pagina NETOPIA. S.C. CIREȘEL BUSINESS S.R.L. nu are acces la datele cardului dumneavoastra. Tranzactia se desfasoara pe servere securizate ale firmei Netopia.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

 • Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati butonul "Adauga in cos";
 • Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre S.C. CIREȘEL BUSINESS S.R.L., nici de catre Netopia. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, S.C. CIREȘEL BUSINESS S.R.L. si Netopia nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".
 • Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

 Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Netopia. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

 • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – S.C. CIREȘEL BUSINESS S.R.L. si Netopia garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate Netopia" si "Politica de confidentialitate S.C. CIREȘEL BUSINESS S.R.L." pentru mai multe informatii despre subiect.
 • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar, numar de card, data expirarii, etc. sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre Netopia pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Plata prin Transfer Bancar

 • Plata prin transfer bancar se efectueaza in contul si adresa bancii indicata in procesul de comanda.
 • Plata se face inainte de livrarea produselor.
 • Produsele se livreaza dupa receptionarea, in contul nostru, a sumei totale de plata aferenta comenzii.