Ciresel.ro

COS (0)
Nu aveti produse in cos

0

Contacteaza-ne: 0760-237916
0354-100077

Returnarea produselor

Daca aveti o problema cu un produs, ati facut o alegere gresita sau ati primit alt produs decat cel comandat, il puteti returna in 14 zile calendaristice de la primirea comenzii conform legislatiei in vigoare. Primul pas este de a completa acest formular Returnari.

Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si va vom raspunde prin e-mail în termen de 1 zi lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Este de preferat ca produsele sa fie returnate in ambalajul original. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.

Costul transportului de retur va fi suportat de catre noi (in cazul produselor cu defect de fabricatie, trimise gresit) sau de catre client in cazul in care a fost vorba de o alegere gresita.

  • Produsele returnate vor fi trimise la adresa care va fi comunicata de catre agentul de vanzari in momentul in care ii este adus la cunostinta returul. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata de agentul de vanzari.
  • Atragem atentia ca, in cazul in care produsele a caror returnare se solicita, urme de uzura (folosire), zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide neacceptarea returului.
  • In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la acceptarea de catre SITE a returului.

Exceptii:

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna.

  • Produsele executate dupa specificatiile consumatorului; 
  • Produsele distinct personalizate.

 

imagine