Ciresel.ro

COS (0)
Nu aveti produse in cos

0

Contacteaza-ne: 0760-237916
0354-100077

Termeni si conditii

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul ciresel.ro pentru care S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Website-ul CIRESEL.RO va fi denumit generic, in mod individual Site in cele ce urmeaza.

 

DATE SOCIETATE:

  • DENUMIRE : S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L.
  • Sediul social: sat Boholt, comuna Soimus, nr 7 A, cod postal 337454
  • Reg. Com. J20/860/2012
  • C.U.I.: 30686211

 

Drepturi de autor

S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L. este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L.

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor! 

Termeni si conditii utilizare site

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

  • UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
  • CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initieaza si finalizeaza o comanda.
  • UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Ciresel BusinessSRL.
  • COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L. pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". Ciresel.ro nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la ciresel.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate

Daca utilizati Site-ul, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L. pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L. sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonalizati o alta persoana sau entitate. S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L. isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L. isi rezerva dreptul de folosi datele cu caracter personal ale utilizatorilor finali, captate in propriile sisteme in urma procesarii tranzactilor pentru comunicari comerciale ulterioare in functie de necesitati.

 

Minori

S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L.  vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L. poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, achizitionate tot de catre acestia.

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

 

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. CIRESEL BUSINESS S.R.L.

 

GARANTIA PRODUSELOR COMERCIALIZATE

Garantie comerciala. Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Garantia de conformitate. Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.